We zijn live met www.balans3.com! 🎉

Gepubliceerd op 04-09-2024

We zijn live met www.balans3.com! 🎉

Vanaf nu kun je alles ontdekken over onze producten en diensten via onze gloednieuwe website. Bij Balans3 vind je natuurlijke supplementen die jouw gezondheid en welzijn ondersteunen. Bekijk snel onze zorgvuldig samengestelde producten, zoals de Balanstri Omega-3+ Visolie, en laat je inspireren om gezonder te leven!

Ontdek onze Essentiële Balanstri Omega-3+ Visolie

Onze Essentiële Balanstri Omega-3+ Visolie is een zorgvuldig samengesteld supplement, gemaakt van 100% wilde vis en verrijkt met koudgeperste extra vierge olijfolie. Afgewerkt met een heerlijke frisse pepermunt- of mangosmaak, is het niet alleen effectief, maar ook aangenaam om te gebruiken.

Wat maakt onze visolie bijzonder?

🌿 Hoogwaardige ingrediënten: De combinatie van wilde visolie en koudgeperste extra vierge olijfolie levert een bron van essentiële vetzuren die cruciaal zijn voor de gezondheid.

💧 Essentiële Omega-3 vetzuren: Onze olie biedt een gemakkelijke manier om je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid EPA en DHA binnen te krijgen – vetzuren die je lichaam nodig heeft, maar niet zelf kan aanmaken.

🌱 Antioxidanten en Vitamine D: Extra antioxidanten uit olijfolie en toegevoegde vitamine D zorgen voor optimale opname en bescherming tegen oxidatieve stress.

💡 Gezondheidsvoordelen:

  • Ondersteunt het hart, de hersenen, ogen en het immuunsysteem.
  • Helpt bij het behoud van normale bloeddruk, cholesterol, calcium- en triglyceridespiegels.
  • Polyfenolen in de olijfolie helpen bij de opname van omega-3 vetzuren en bieden extra bescherming tegen oxidatie.

🐟 Duurzaam en verantwoord: Onze visolie komt van duurzaam gevangen vis uit IJsland, een verantwoorde keuze voor zowel jou als de planeet.

Kortom, onze Balanstri Omega-3+ Visolie is een perfect uitgebalanceerd supplement, vloeibaar en makkelijk te doseren, dat jouw gezondheid ondersteunt op meerdere fronten.

Meer weten? Ontdek het nu op www.balans3.com!

Online2.0.jpg